Пральне обладнання

516 SMART – Розумна концепція пральні! KREBE-TIPPO D.O.O.

Розумні пральні машини 516 — це технологічно передові машини, які змінили спосіб прання білизни. Назавжди.

  • 516 Classic
  • 516 Avant
  • 516 Touch
  • 516 Interface

516 Classic

Пральні самообслуговування Washstation тепер оснащені новим контролером 516 Classic із сімейства Smart. Сумісність із новою вдосконаленою системою Smart Cash-Payment, пов’язаною з додатком WS App, яка забезпечує легкий моніторинг стану вашої білизни у вільний час.

516 Avant

Багатомовний контролер із графічним дисплеєм. Простота 516 Avant забезпечує виняткову ергономічність використання. 999 програм із розширеним компонентом – SD-картою та численними новими опціями, які будуть доступні з нею.

516 Touch

Контролер сенсорного екрана 516 Touch є ядром 516 Smart Concept. Його сумісність з розумними пристроями, такими як комп’ютер, планшет, телефон або годинник, забезпечує найвищу якість потоку інформації. 999 можливих програм, численні мови, можливість програмування за допомогою інтерфейсу 516 без фізичної присутності біля пральної машини. Сумісність з RFID. Спеціально для пралень, які очікують лише найкращого.

516 Interface

Неймовірно швидке та просте програмування 516 Smart Controllers здійснюється лише кількома клацаннями миші. Інтерфейс 516 — це елегантне та надзвичайно просунуте рішення в технічному аспекті роботи з контролерами 516 і цінний інструмент для всіх менеджерів пралень, які хочуть мати постійний доступ до статистики, обробки даних та роботи машини на відстані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *